mandag 23. februar 2009

årsmøtet 3. februar 09






Vi hadde vårt årsmøtet i det nye lokalet Borghilds Minne i Fyllingsdalen og alle som kom var veldig fornøyde med lokalene. Det ble en koselig kveld.

Vi skulle ha valg av nytt styremedlem, men dessverre var det ingen som hadde lyst til å påta seg dette vervet. Vi gir ikke opp. Hvis du, et eller annet sted der ute, føler for å melde deg inn i styret, så er du hjertelig velkommen. Vi trenger så absolutt nye ideer.

Vi hadde gjort en ny vri på den årlige pengegaven vår. Vi delte ut garn og ba medlemmene strikke små luer til for tidlig fødte barn "Lue for livet" som vi gir til Haukeland sykehus og som også blir videre formidlet til for tidlig fødte barn i Malawi. Medlemmene var begeistret for denne ideen og strikkingen tok til umiddelbart. Jeg tror vi kan se frem til en haug av nydelige små luer, som kan være livreddende.

Den 20 februar fikk vi den triste beskjeden at vårt trofaste medlem mellom mange år, Berit Harriet Skeide, måtte gi tapt for kreften den 13. februar. Istedenfor blomster sender vi, som ønsket en pengegave til Kreftforeningen.

Vårt neste møtet blir 31 mars med fremvisning av en film - En dukkehistorie - og kåseri ved Guro Mette Bagge. Så vel møtt

bilder fra årsmøtet